KAVIn tehtävänä on yleisesti edistää mediakasvatusta sekä toimia mediakasvatuslinjausten toimeenpanon koordinaattorina. Annamme tukea mediakasvatuskentälle ja neuvomme medialukutaitoon liittyvissä kysymyksissä.

Neuvontaa

Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa mediakasvatukseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvonta voi tarkoittaa esimerkiksi ideointia, sparraamista tai kommentointia.  Olemme luoneet pohjan omien mediakasvatussuunnitelmien laatimiseen ja autamme myös tässä työssä.

Verkostoitumista

Vuosittain järjestettävässä Mediakasvatusfoorumissa ja kampanjoissa pääset verkostoitumaan ja kehittämään mediakasvatusta yhdessä. Löydät lisätietoa mediakasvatuksen verkostoista Medialukutaidon edistäminen -sivulta.

Materiaaleja ja koulutusta

Tuotamme tietoa ja julkaisemme maksuttomia mediakasvatusmateriaaleja. Tiedotamme myös muiden tuottamista materiaaleista. Julkaisuja löydät KAVIn verkkosivuilta  ja Mediataitokoulusta. Järjestämme mediakasvatuskoulutuksia eri alojen ammattilaisille erityisesti alue- ja kuntatasolla.

Yhteistyömahdollisuuksia

Otamme mielellään vastaan medialukutaidon edistämistä ja mediakasvatusta koskevia kehitys- ja yhteistyöehdotuksia. Ota yhteyttä KAVIn mediakasvatuksen ammattilaisiin!